Kuhaa Marskin tapaan

Ainesosat

4 annosta
40 min

4 kpl kuhafilettä

korppujauhoja
(tai leivitä vehnäjauho-kananmuna-korppujauho menetelmällä)
piparjuuritahnaa
50g voitapaketti tuoreita herkkusieniä
1 sipuli
2 dl kermaa
1 dl kasvislientä
suurustamiseen voita ja vehnäjauhoja
sitruunan mehua
suolaa
valkopippuria

 
 

Valmistus

Sulata kuhafileet yön yli jääkaapissa tai n. 4 tuntia huoneenlämmössä.

 

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja piparjuuritahnaa maun mukaan. Laita jääkaappiin odottamaan.

 

Pilko sienet ja sipuli, kuullota voissa, ripottele vehnäjauhot joukkoon (n.2 rkl) ja kypsytä hetki.Lisää kerma ja keitä kastike kokoon. Lisää kasvislientä jos haluat ohentaa muhennosta. Mausta suolalla ja pippurilla ja maun mukaan sitruunamehulla.

 

Kuivaa sulatetut kalafileet talouspaperilla ja leivitä korppujauhoissa (tai vehnäjauho-kananmuna-korppujauho) ja paista fileet kauniin ruskeiksi.

 

Tarjoile keitetyn perunan, sienikastikkeen ja piparjuurivoin kanssa.

 

Lisää kommenttisi

OSTA KALAA