kotiinkuljetus

Kalan ja äyriäisten kotiinkuljetus ympäri vuoden.

Olemme valinneet maailman parhaimmat vastuullista kalastusta harjoittavat toimittajat jotta voimme tarjota sinulle syvien merien parasta herkkua. Meret ovat intohimomme ja voimmekin ylpeänä tarjota tuotteita joita et löydä lähikaupasta etkä aina edes alan erikoisliikkeistä. Valitse runsaasta valikoimastamme ja tuomme tuotteet kotiovellesi. Toimitamme ilmaiseksi 7 päivää viikossa.

Kala-Auto on vuodesta 2006 toimittanut kala- ja äyriäistuotteita joka puolelta maailmaa suoraan kotitalouksille seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Salo, Tammisaari, Hanko, Raasepori, Lohja, Tampere, Lahti, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Porvoo, Loviisa, Kotka, Kouvola ympäristöineen. Kala-Autolla on 16 pakastinautoa ja n.30 työntekijää. Liikeideanamme on toimittaa huippulaatuisia kala- ja äyriäistuotteita suoraan loppukuluttajalle – kylmäketjun katkeamatta!

Merikrottia, äyriäissekoitusta vai kuhaa? Eksoottisia mereneläviä moneen lähtöön tuodaan nykyään kotiovelle asti. Kala-Auto on kiertänyt ovelta ovelle kahdentoista vuoden ajan ja markkina-alue kasvaa jatkuvasti.
MIIA KRAUSE / YLE HELSINKI

OSTA KALAA