Ostoskärry 0 items - 0.00€ 0
0 items - 0.00€ 0
Finlands bästa

KALA-AUTO

Kala-Auto har sedan 2006 levererat fisk och skaldjur från olika delar av världen direkt till konsumenternas hem på följande orter: Helsingfors, Esbo, Vanda, Åbo, Salo, Ekenäs, Hangö, Karis, Lojo, Tammerfors, Lahtis, Riihimäki, Hyvinge, Tavastehus, Borgå, Lovisa, Kotka, Kouvola och alla med omnejd. Kala-Auto har 16 frysbilar och ca 30anställda. Vår affärsidé är att leverera fisk och skaldjursprodukter av den bästa kvalitén direkt hem till slutkonsumenten.

Här hittar du det bästa

RECEPT

Smaka på våra recept
Vi har förberett de läckra recepten som bara finns på jorden för dig.

Här hittar du det bästa

RECEPT

Smaka på våra recept
Vi har förberett de läckra recepten som bara finns på jorden för dig.

Varför välja oss

Vi levererar gratis 7 dagar i veckan.

Våra produkter fryses med en tunn havsvattensglasering inom 4 timmar efter fångst. Ofta är våra produkter smakfullare, färskare och av en betydligt högre kvalitet än de fiskar som vi köper direkt från butikens fiskdisk.

0
Från
0
Frys Bilar
0
En anställd
Upptäck vårt

Instagram

Vår

kundrespons

Repertoaren låter svindlande jämfört med utbudet av existerande stormarknader. När fiskrätter är bleknade för det mesta, har fiskmarkeringen av lokala butiker blivit knappa. Kala-Auto ger skaldjur som inte ens finns i specialaffärer.

YLE HÄME

Mycket fantastisk och vänlig service! Jag märkte bilen efter en lång tid i mitten av slingan, och jag frågade säljare att besöka mig senare. Säljaren var bakom dörren när vi kom överens, förutom fiskar fick jag större recept tips! Heini Toijanaho

Facebook

I åratal har jag varit kund. Tjänsten är stor och produkterna är av hög kvalitet. En gång i jul gick jag till affären och kala-auto kom mot mig på vägen. Jag stannade bilen mitt i vägen framför kala-auto lastbil. Säljaren var verkligen överraskad. Jag sa att jag skulle vilja köpa lite fisk, men först måste jag besöka en butik. Säljaren kom ihåg mig och huset iam bor och frågade när jag kommer tillbaka. Så han kom igen efter min affärsresa och fick min julfisk. Johanna Siermala

Facebook

YLE HÄMEFacebookFacebook
OSTA KALAA